Przez te 10 tys autko rozgrzewałem przed wyjazdem z podwórka, a także wychładzałem turbinke przed zgaszeniem silnika.
[O1] na dzień dobry...
Zwiń
X
-
[O1] na dzień dobry...
Dzień dobry wszystkim.
Zapisałem się po dłuuugiej "cichociemnej" obecności na forum. Znam nieco Octavię, ponieważ w rodzinie jest już takie 3 auto (początkowo rodzicie mieli: O1 1,6 `98, O1 1,9 TDi 2001, i aktualnie O2 1,9 TDi 2006) a sam przymierzam się powoli do zmiany.
Jestem zmuszony kupić samochód (rozbiłem "nieco" swojego Passata) i mocno się przymierzam do Octavi. Nie musicie mnie przekonywać, że warto, bo wiem.
Proszę natomiast o pomoc kogoś, kto mógłby rzucić okiem na to auto http://www.allegro.pl/item193621468_...i_okazja_.html
Nie wierze w okazje. Wiem, że jak ktoś kupuje diesla, to samochód przejeżdża rocznie mn. 30kkm. Tak więc proszę o obiektywne rady.
Z góry dziękuję i obiecuję starać się być aktywnym uczestnikiem.
alek_lc
-
-
Zamieszczone przez alek_lcDziekuje już za odpowiedzi.
Ale zapomniałem dodać: potrzebuję kombi... (wózek).
alek
Olałem kombi. Do zwykłej O1 wózek wchodzi bez probelmu. Jeśli chcesz znać gabaryty wózka - polecam www.roan.pl - bo taki miałem - pompowane koła i generalnie spora gablota ;-). Do kufra wkładałem bez problemu. Zauważ też że kombi ma mniejszy "wlot" do bagażnika. Tyle moim zdaniem.
Ale i tak decyzja należy do Ciebie....;-)
Pozdrawiamnawigację mam - ram pa pa pa pam
Komentarz
-
-
Maicroft, oj przepraszam was bardzo ale to nie ten link wkleiłem co miałem, ponieważ przeglądałem kilka ofert i najwyraźniej skopiowałem link nie z tego okna co miałem
przepraszam jeszcze raz za tą gafe :!:
a czy to pierwsze było bite to zawsze można sprawdzić więc myślałem że to w miarę przystępna oferta :roll:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez HighspeedZamieszczone przez alek_lcDziekuje już za odpowiedzi.
Ale zapomniałem dodać: potrzebuję kombi... (wózek).
alek
Pozdrawiam
PS. Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Myślałem, że ktoś może mieszka w oklicy i obejrzy tę octavie, którą wskazałem w pierwszej wiadomości...
Komentarz
-
Komentarz